Första dagen på det nya året
Dag 1/365

Så vad gör ni den första dagen? Trötta efter gårdagens festligheter eller har ni inte hunnit tänka så mycket på att det är den första dagen på det nya året. ?

Själv har jag satt med två skopor chokladkaffe i mitt vanliga kaffe som jag dricker medan jag sitter och tittar på småfåglarna. ( Det är slut med sockret nu…igen ) Fåglarna har det nya året till ära fått ett nytt hus (en fågelbräda). Min morgon promenad  blev senare än vanligt, eftersom jag tillät mig själv att ligga kvar i sängen till kl 9. För mig är det verkligen att bryta mönster. Om ni kommer ihåg mitt projekt att göra annorlunda saker i vardagen. Det där var en.

Sitter och sätter ihop dagens styrkepass. Ska ta mig till gymmet och se om jag ryms in så här på årets första dag. Spännande att se om alla har börjat sitt nya liv i dag eller om de väntar tills i morgon. För nya träningsliv det kommer det att bli, det är jag helt säker på och jag tycker att det är fantastiskt roligt när gymmet och passen fylls av nya taggade människor. För oss instruktörer är januari en av de mest inspirerande månaderna på året.

Årets första timme håller jag själv på Studio Z i morgon. Det blir en vinyasa flow med twist för att riktigt vrida ur oss 2016 och få plats med 2017.

Det har annars varit dåligt med uppdateringar här i bloggen den senaste tiden och jag kan faktiskt inte riktigt bestämma mig för om den ska få dö eller om jag ska återuppliva den 2017. Tänkte när jag separerade från Sevendays att jag skulle få en nytändning men tyvärr gick det andra vägen. Avtändning…ha haa.

Hur som helst så kommer jag att finnas på Studio Z i Jakobstad och GymKampen i Nykarleby. Där träffar jag er mer än gärna och guidar er in i yogans underbara värld.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s