Prylbanta?

Årets första dag har jag tillbringat i trötthetsdimman. Har ni varit där ? Där var allt känns annorlunda och trögt, där du mest suddar runt och inte kan fokusera. Där har jag varit idag av den enkla anledningen att jag inte är någon kvälls eller nattmänniska. Nyårslöftet får bli att låta bli nattsuddet. ( ha haa lättaste löftet ever eftersom jag i princip aldrig nattsuddar )

img_2130-1

Enligt min nya träningsvän Polar M600 har jag trots allt lyckats promenera sju km i dag och har snart aktivitetsmålet uppnått. Känner redan hur rolig träningen kommer att bli tillsammans med den här nya vännen. Min gamla M400 kommer jag att sälja så om någon är intresserad får ni hojta till.

På tal om prylar och sånt så har jag ett annat löfte på gång och det handlar om att prylbanta. Jag vill ha mindre saker och mera upplevelser. Det här är absolut inte genomtänkt överhuvudtaget och jag känner stark ångest över att banta ner min garderob men vi får se hur det blir. En av de metoder jag hjälper olika organisationer med är ju 5S och nu undrar jag om inte mitt hem skulle må bra av ett modifierat 5S projekt under 2018. Mina åhörare brukar ofta fråga mig om hur det ser ut hemma hos mig om allt är standardiserat och så men nepp så är det alltså inte. Jag brukar svara att jag ogärna blandar i hop jobb med privatliv.  ( värsta undanflykten, men vem vill bo i ett hyperstandardiserat hem )

Nu ska den här tröga hjärnan ( som för övrigt är utan socker första dagen ) landa på mattan för dagens yoga och meditation. Som tur är har jag ledigt ännu en vecka och kan ta mig en ordentlig funderare på den här eventuella prylbantningen…

~Namaste~

Annonser

2 reaktioner till “Prylbanta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s