Yogaresan

 

water-2045469_960_720

 

Det bästa jag vet är Yoga, det näst bästa är att vara ute i naturen och röra på mig. Sen kommer naturligtvis god mat och ett gott vin. Spanien kommer också högt upp på min ”det bästa jag vet” lista med solen, värmen och språket. Varje höst fryser jag, blir trött, gnällig  och rymningsbenägen. Jag tror helt enkelt inte att det är meningen att jag ska bo i ett kallt land. Den här hösten blir annorlunda den här hösten har jag en verklig pärla att se fram emot.

Du behöver inte ha lång yogaerfarenhet för att komma med på resan och inte heller behöver du vara en ”vandrare” ( vad nu en sån kan vara). Det är en perfekt resa för dig som vill ha en nystart och få en chans att starta hösten med Yoga. Förhoppningsvis får du rutinen med dig hem och kan förändra hela din höst. Det enda du behöver är din kropp och ditt andetag.

Du behöver för all del heller inte yoga på den här resan, du klarar dig också undan med vandring, tapas, sol och lite vin. ( men jag tror att även du som kommer med som sällskap till en yogi nog kommer att testa åtminstone ett pass…)

 

Här kan ni gå in och läsa om resan samt anmäla er.

 

Gissan om jag ser fram emot höstens resa till Almuñécar!

 

 

 

Annonser

En reaktion till “Yogaresan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s