Höstens superpower boost

img_5336

Jag är inte Yogin som får (eller ens vill) gå i yogapants året runt, nej när det blir till höst letar jag fram kavajerna och tåg- och flygtidtabellerna.  Däremot skulle man kunna säga att jag är  ”arbetsmyran” vars superpower finns i yogin inom mig. Hänger ni med?

När man generaliserar yogalärare så ser man oftast en smal tjej i antingen yogatights eller stora mjuka färggranna kläder som dricker te och har armband och sånt… Inte en en medelålders kvinna i work outfit som dricker för mycket kaffe…

Ha haaa

Är ni med  ? Ni förstår att jag driver med mig själv lite nu…Men det jag egentligen vill komma till är att allt vad jag lär ut på mina yogatimmar ( som ibland faller bort för att jag reser i jobbet) det använder jag själv och har nytta av i mitt jobb.

Yogan får mig grundad och i kontakt med mig själv. Det spelar ingen roll i världen vad jag försöker förmedla med ord, i vilken situation som helst, om jag inte är här och nu. Om jag inte är hemma i min kropp och fokuserad i mitt möte med andra. Oavsett om du ska ro i land en affär, ta hand om en hög barn, vårda äldre eller övertyga på en föreläsning har du en stor fördel i att kunna betrakta tankeprocesserna som pågår i ditt huvud från morgon till kväll, kunna betrakta dem och rycka på axlarna. Ta några djupa andetag och hitta tillbaka till lugnet inom dig.

Japp det är en superpower värd att träna på !

Kl 19.30-20.30 på Torsdagar ses vi för YinYoga på GymKampen

..och vill du få riktigt lätta  fötter, slänger du kavajen liite tidigare för att dansa barfota..

Afro Power Dance kl 18.30-19.15

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s