Längtan

 

img_5208

 

Vi har bara hunnit halvvägs in i september och jag känner redan av den välbekanta känslan av  att något saknas. Solen saknas. Värmen och känslan av att få gå barfota. Nu har mina fötter visserligen fått vandra runt i bekväma sneakers men det är ingenting i jämförelse med att kunna sparka av sig skorna och gå barfota efter jobbet. Regnet väller ner här nu och mina tankar vandrar iväg mot nästa resa.

Jag kommer som ni vet att resa med ett gäng till Almunecar för att Yoga och vandra nu i Oktober och idag är det faktiskt mindre än fem veckor fram till dess. När jag bokade mina flyg för den resan bestämde jag mig för att komma lite tidigare och stanna lite längre för att hinna vila ut också. Nå nu har jag börjat fundera på vad jag ska göra med de extra dagarna jag reserverat. Kollar kartan och kommer i håg att jag alltid varit sugen på Gibraltar, kanske är det läge för det nu ?

Sen när jag scrollar mitt FB flöde ser jag att en av mina vänner är där nu och hon har så fina bilder på klipporna och …Aporna. Saken är klar jag tror jag måste besöka Gibraltar ❤

Vad längtar du efter i dag ?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s