Mitt huvud är rätt OK

 

img_4955

 

Måste ha varit genom trött efter arbetsveckan. Jag gick och lade mig kl 21 och tog upp mina gröna kl 6.  Det är nog det mest hälsosamma som jag har gjort idag förutom morgonyogan som jag gjorde efter frukost i dag. Yin yoga till min kropp som kändes som hundra år. Men mitt huvud är rätt ok i dag, det hjälper att sova.

Annars har jag gjort exakt ingenting, Jobbat undan några mail, varit upp till jobbet och fixat nästa veckas flyg och tågbiljetter,  handlat nödvändig mat och tyvärr ätit en halv lakritspåse. Tvättat mina vita sneakers och tänkt på att jag verkligen behöver ta mig tid att shoppa skor. Blir trött av att tänka på det. Mina fötter är breda, korta och allergiska mot tjusiga skor, t.o.m tjusiga sneakers kan vara svårt. Nu skulle jag dessutom behöva skor att vandra i Spanien med. ( när jag läser igenom texten före jag trycker på publicera knappen inser jag att ”exakt ingenting” kan vara relativt )

Spanien. Dagarna rusar fram och snart är vi där. Jag funderar på innehållet i yogapassen och kan lätt föreställa mig hur havet doftar och hur vinden känns när vi går ner till stranden på morgon…eller upp på takterassen….

Men först ska jag göra lite andra resor och det mest spännande jag ska göra nästa vecka är att påbörja min utbildning för att utvecklas i mitt coachande av ledare i förändringsarbetet. Jag tycker mycket om just den delen i mitt konsultarbete och ser verkligen fram emot att få fördjupa mig ännu mera i det samt certifiera mitt kunnande. Nästa vecka har jag också fyra olika förbättringsprojekt i kalendern samt en dag då jag står i klass med Yrkeshögskolans studeranden.  En sak är säker, i mitt jobb är det omöjligt att ha tråkigt. Konsten ligger i att vara här och nu, men den saken vet ni att jag jobbar på dagligen.

Vill ni också träna på att vara här och nu är ni välkomna till GymKampen i morgon söndag, då håller jag min YinYoga kl 19.50 ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s